Een passende plek voor jou als zelfstandige

Bij ons kun je terecht voor jouw klantgesprekken tot max 4 personen. Je kunt onze spreekkamers reserveren door even te bellen, appen of even langs te komen. Ben je met meer dan 4 personen dan kun je in onze grote ruimte terecht voor een overleg, vergadering of training. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden of kom even langs.

Onze werkplek in het centrum van Ermelo biedt jouw tevens de mogelijkheid om buitenshuis te werken te midden van andere professionals. Het is een informele setting waar je een werkplek kunt vinden in een gemeenschappelijke ruimte met diverse faciliteiten. Kom gerust kijken, de koffie staat voor je klaar!

Work & Life Center

Sinds november 2020 is deze locatie in het centrum van Ermelo gerealiseerd. Inmiddels werken er al meer zelfstandigen op onze locatie wat een leuk netwerk geeft aan diverse professionals uit Ermelo en omstreken. Wat ons kenmerkt is dat we open staan voor informele ontmoetingen, delen van netwerken en het benutten van elkaars expertise. Het is een komen en gaan van professionals omdat sommige zelfstandige na deze ervaring zakelijk verder groeien, dat is prachtig!

Ook worden op onze locatie diverse trainingen aangeboden door professionals uit Ermelo, je kunt ook in de avond bij ons terecht. Onze trainings- en vergaderruimte zijn beschikbaar inclusief koffie/thee, wifi. Je neemt zelf eventueel je beamer mee of andere benodigdheden en je bent zelf de gastheer/gastvrouw. Mocht je overdag een lunch willen organiseren dan bieden onze onderburen van Materra, je dit graag aan.

Consciously we teach what we know; unconsciously we teach who we are.

( Hamachek, 1999 )