Een rustige plek om te studeren

Een rustige plek om te studeren

Je opent je laptop om vol goede moed te aan die studieopdracht te beginnen. Maar dat icoontje van Netflix ziet er ook wel erg verleidelijk uit en op het aanrecht staart de afwas van drie dagen je aan. Eigenlijk heb je helemaal geen zin in je studie vandaag. De optie om naar de campus te gaan om daar op een rustige plek zonder afleiding te studeren is er niet. Besteed je tijd efficient bij ons, dan houd je heel veel vrije tijd over! 

Waar vind je de concentratie en de focus?

In Work&Life Center in Ermelo. Dichtbij huis op de Veluwe is daar voor jou een plek om te studeren. Je neemt met je laptop en studieboeken plaats aan één van de tafels in de grote werkruimte. Er is ook een stiltewerkplek voor als je even helemaal alleen wilt werken. Doordat je merkt dat er anderen zijn die ook hard aan het werk zijn, blijf je gemotiveerd.

En weet je wat het leuke is?

Als je ergens hulp bij nodig hebt, een momentje wilt sparren over waar je mee bezig bent of gewoon even stoom af wilt blazen, dan kan dat ook. In het Work&Life Center zijn dagelijks professionals aan het werk vanuit allerlei vakgebieden en studierichtingen. Er zit vast iemand tussen die jou kan helpen. Of gooi het in de groep en voor je het weet, kun jij weer verder.

Kom voor inspiratie en rust

Studeren bij Work&Life Center doe je door een abonnement af te sluiten. Je betaalt maandelijks een vast bedrag van 2,50 per uur voor de geschatte uren die jij denkt te besteden. Zo kun jij ongestoord aan je studie werken. In het Work&Life Center maak je gratis gebruik van Wi-Fi . Koffie en thee staan de hele dag voor je klaar. En de afwas? Die doen wij voor je.