Over Nadine

Over Nadine

Kracht Communicatie: voor scherpe teksten en sterk communicatieadvies

Mijn naam is Nadine Folkers. Als tekstschrijver en communicatiestrateeg help ik mensen hun verhaal te vertellen. 

Of je nu je eigen, persoonlijke verhaal op papier wilt krijgen of dat je als organisatie lijn wilt aanbrengen in je bedrijfsverhaal: ik ben de luis in de pels en stel kritische vragen om erachter te komen waarom je doet wat je doet en hoe je dat communiceert naar je publiek. Ik ben de taaltijger die ervoor zorgt dat je tekst duidelijk en zonder taalfouten de deur uitgaat. En ik ben de spin in het web, omdat ik tekst voor elk kanaal kan maken. Van content voor het web tot brochuretekst en van bericht voor social media tot artikel voor krant of tijdschrift. 

Ook kun je bij mij terecht voor communicatieadvies. Vanuit meer dan tien jaar ervaring als communicatieprofessional bij een internationale non-profitorganisatie en meer dan vijftien jaar ervaring in de journalistiek kan ik je helpen bij jouw communicatievraagstuk. Van simpele tips en een quick scan tot volledig communicatieadvies van visievorming tot praktische uitvoering.

Ik heb een abonnement bij Work&Life Center omdat ik het prettig vind in een huiselijke setting te werken zonder afgeleid te worden door de dagelijkse beslommeringen van thuis. Work&Life Center is dichtbij en biedt mij de kans gefocust aan opdrachten door te werken. Ik krijg er ook nog eens heel wisselende collega’s bij! Ik vind het inspirerend om samen te werken op één locatie met ondernemers en zelfstandig werkend professionals uit allerlei vakgebieden. Ik heb al meermaals gemerkt dat het uitwisselen van kennis me verder heeft gebracht! 

kracht communicatie nadine folkers