Begeleiding aan studenten

Begeleiding aan studenten

Begeleiding aan jong volwassenen vanaf 18 jaar

Kikker is zelfverzekerd als hij in de weerspiegeling van het water naar zichzelf kijkt. Maar zodra hij zichzelf vergelijkt met eend, haas of rat, slaat de onzekerheid en angst toe. Herken je dat? Dat je eigen identiteit onder druk komt te staan in het licht van de ander?

Ben je recent of al langere tijd gestart met je studie dan loop je gewoonlijk tegen een aantal belemmeringen aan. Niets geks, want studeren / werken en dat alles in balans houden met ontspanning / gezin / sociaal netwerk vraagt veel van ons. Maar wat als je op enig moment merkt dat de belemmering een grote belemmering of hindernis vormt om je opleiding af te ronden. Wat als je merkt dat ‘alles’ ten koste gaat van het behalen van je opleiding?

Tijd voor meer inzicht in jezelf!

Wat als jij je opgebrand, radeloos, slapeloos voelt. Als je veel piekert over je levenssituatie, als fysieke klachten toenemen en ontspanning steeds minder als echt ontspanning voelt. Dan is het tijd voor meer inzicht in jezelf!

Ik nodig je van harte uit om contact op te nemen en te bespreken wat mogelijk is. Soms kunnen we met 2 gesprekken volstaan, soms blijkt dat je baat hebt bij 5 -8 gesprekken.

Op basis van jouw input, het thema dat speelt, gaan we aan het werk. Mijn basis in de begeleiding aan jou ligt bij het VORK-model van Rudy Vandamme. Je kunt alvast een filmfragment kijken zodat je weet hoe dit er uit ziet.

De kosten voor begeleiding worden niet vergoed, maar moet je zelf betalen. Neem contact op met je eigen zorgverzekering voor wat mogelijk is.

Ik ben als orthopedagoog en coach/supervisor geregistreerd bij de NVO en LVSC, ik hanteer deze beroepscodes in mijn begeleiding.

 

Terug naar Begeleiding professionals in werk en leven

Ik hoop met mijn ruime ervaring als studentadviseur, kennis als orthopedagoog en supervisor een waardevolle bijdrage te leveren aan jouw ontwikkeling in werk en leven!

( Liesbeth Knol-Urbach )