Blog & Nieuws

Start supervisiesessies voor onderwijs

Start supervisiesessies voor onderwijs

Professionaliseringsaanbod

WAT: Supervisie sessies gericht op het versterken van jouw interne supervisor.

WIE: Voor alle onderwijsprofessionals die dagelijks in interactie zijn met leerlingen en weten dat het juist om deze interactie draait!

WAARTOE: Het versterkt jouw professionele houding als leerkracht/ docent, die je volledig kunt benutten in je dagelijkse werk met leerlingen.

HOE: 5 sessies van 2,5 uur met max. 4 deelnemers per groep. Tijdens de sessies bespreken we met elkaar eigen ingebrachte ervaringen aan de hand van de supervisiemethodiek. Naast het leren van ervaringen doe je ook kennis op van supervisie, zodat jij voor de toekomst je eigen interne supervisor versterkt.

WAAR/WANNEER: Op een locatie buiten je eigen school in de omgeving Ermelo/Harderwijk.

Op woensdagmiddag (14.30-17.00 uur) of woensdagavond (19.30-22.00 uur). We starten 22 of 29 november, daarna om de 2 weken.

 

Waarom zou jij meedoen?

  • Je maakt contact met onderwijsprofessionals buiten je eigen organisatie en leert van elkaar.
  • Je focust op jezelf als instrument in het onderwijs!
  • Omdat je bewust hebt gekozen om dit jaar geen (master)opleiding te volgen, maar wel wilt blijven werken aan je professionalisering.
  • Je hoeft geen probleem of coachingsvraag te hebben! We benutten alledaagse ervaringen en bewerken deze tot leerervaringen.
  • Je ontdekt je eigen ‘blinde vlek’, die je om kunt zetten in energie en kracht voor het onderwijs van morgen.

Voor informatie of aanmelden: liesbeth@work-lifecenter.nl / 06-54 92 26 47

Kosten voor het totale traject van 5 sessies van 2,5 uur zijn 300 euro (excl. btw) per persoon. Wanneer je werkgever betaalt is het bedrag btw-vrij, vanwege de CRKBO registratie. Je ontvangt een bewijs van deelname (LVSC verklaring).

 

Liesbeth Knol-Urbach

LVSC supervisor S 13080