Center

Center

Begeef jij je ook dagelijks in het drukke verkeer op weg naar een kantoorpand om te werken? Kijk je ernaar uit om je ontwikkeling al werkend te voeden? Kom je graag werken in een thuisnabije, professionele werkomgeving in de omgeving Ermelo / Harderwijk? Wil je een bijdrage leveren aan co-creatie, duurzaamheid of ecosystemisch werken? Dan is het Work&Life Center concept iets voor jou!

Work&Life Center vormt straks de thuisnabije plek waar jij jouw werk kunt komen doen! Of je nu in loondienst bent, als zelfstandige werkt, ondernemer of student bent. Het is een plek waar je op basis van jouw gekozen abonnement kunt komen werken of studeren op jouw eigen gekozen dagdeel. Je werkt in een inspirerende en natuurlijke omgeving die een rijke leeromgeving voor jou als professional vormt. Afhankelijk van je wens werk je in een stille ruimte of in een ruimte waar wat drukte is. Inspiratie doe je op door wat er vanuit het center wordt aangeboden, maar ook doordat leden ruimte krijgen om eigen (kennis)werk te delen. De natuurlijke en thuisnabije omgeving draagt bij aan je welbevinden als mens en biedt ook inspiratie voor je werk. Uiteraard is er de mogelijkheid om (in)formeel te netwerken.

Stand van zaken

In ons land verschijnen steeds meer locaties waar diverse beroepsgroepen met elkaar werken in een professionele ruimte. Er zijn verschillende varianten ontstaan, zoals flexplek verhuur, community’s van professionals, centrum voor jonge ondernemers (CVJO), co-workspaces of zoiets als hoffice (kantoor aan huis delen).

In de regio-lokale omgeving Ermelo /  Harderwijk is tot op heden weinig aanbod in deze vorm van het nieuwe werken 2.0. De gemeenten onderschrijven het initiatief maar laten realisatie over aan ondernemers zelf. De provincie Gelderland is bereid om in de startfase mee te werken maar daagt ons uit om vanuit een breder draagvlak dit initiatief in te dienen.

Interesse om mee te doen?

Om een Center in Ermelo/Harderwijk te realiseren zijn we opzoek naar professionals die interesse hebben voor dit concept of naar samenwerkingspartners die op hun eigen wijze een bijdrage willen leveren aan een center.

Voor jou als professional:

Je komt op deze thuisnabije locatie je werk doen en ontmoet 10-15 professionals vanuit verschillende beroepsgroepen in het center. Je kunt gebruik maken van faciliteiten als koffie/thee, printerservice en een gespreksruimte. Werken bij het Center kost rond de 200 euro per maand (afhankelijk van je bedrijfsvoering en aantal uren). Je kunt ook deelnemen aan een (lerende) community, workshops of gebruik maken van aanbod voor professionele ontwikkeling.

Voor jou als samenwerkingspartner:

We zijn opzoek naar partners die geloven in co-creatie o.a. door samenwerken en leren over beroepsgroepen heen. Sta je voor duurzaamheid op de Veluwe en moedig je thuisnabij werken aan of wil je jouw professionals in beweging brengen neem dan vrijblijvend contact op!

 

Ik sta even stil, en dat is een hele vooruitgang.

( Bertolt Brecht )